Investeer in je relatie tijdens de Marriage course

The marriage course

Is je relatie in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Gaat het gewoon fantastisch en wil je blijven investeren? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou!
Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden en hoe jullie tijd voor elkaar kunnen maken. Elke avond bestaat uit een diner voor twee. Zo kun je ongestoord bijpraten met je partner en genieten van heerlijk eten. Na het eten kijk en/of luister je naar de inleiding. Soms is het een video, een andere keer leidt een van de cursusleiders het thema van de avond in.
De zeven avonden hebben de volgende onderwerpen: Fundamenten leggen; De kunst van communicatie; Omgaan met conflicten; De kracht van vergeving; De invloed van familie, ouders en schoonouders; Goede seks; Liefde in actie.

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Opgeven kan via info@dekleineschans.nl Kosten ± 60 euro per koppel. Data en locatie volgen bij aanmelding van voldoende deelnemers.

 

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties