Maatje worden

Zorg & Vrijwilligers

Het Maatjesproject Woudenberg koppelt vrijwilligers één-op-één aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach, mentor of maatje nodig heeft. Het kan gaan om het starten van activiteiten, het bieden van emotionele steun, maar ook om ondersteuning bij de thuissituatie, of het aangaan van sociale contacten. Samen koffie drinken, fietsen, koken, winkelen of gewoon even bijpraten?

Zoekt u een maatje?

Ben u op zoek naar een maatje?
Mail dan naar maatjesproject@dekleineschans.nl

Aanmelden als maatje

Wilt u zich aanbieden als vrijwillig maatje?
Mail dan naar maatjesproject@dekleineschans.nl

Match tussen maatjes

Als maatje hoeft u geen deskundige te zijn of te worden, het gaat juist om enthousiasme en warme belangstelling. Wel is soms bepaalde ervaring nodig om tot een ‘match’ te komen. Een goede ‘match’ tussen vrijwilliger en deelnemer is natuurlijk belangrijk. Daarom vindt er altijd een kennismaking plaats en kunt u aangeven of deze ‘match’ er is.

Vanuit Maatjes Woudenberg krijgt u scholing en begeleiding aangeboden. Ook zijn er regelmatig contactmomenten met andere vrijwilligers.

Contact

Heeft u vragen over het Maatjesproject? Neem dan contact op met één van de coördinatoren:
- Nancy Hooijer via het telefoonnummer 033 - 303 444
- Tineke Smallenbroek via het telefoonnummer 085 - 0669772

U kunt ook een mail sturen. 

Landelijke regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties