Vakantiekampen via Stichting Burger Initiatief Woudenberg

Waterfight

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg biedt Woudenbergse kinderen die opgroeien in een gezin waarvoor op vakantie gaan geen vanzelfsprekendheid is, de mogelijkheid deel te nemen aan een vakantiekamp. Er zijn kampen voor verschillende leeftijden. Aanmelden kan tot en met 21 juni. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Stichting Burger Initiatief Woudenberg: info@stibw.nl

De Bende van de Legende 6-9 jaar ZA 10-08-2019 – WOE 14-08-2019 Leusden

Tijdens dit kamp hoor je bij De Bende van de Legende. De bende luistert elke dag naar verhalen, legendes, sprookjes en vertelt ze weer door. Tijdens de bonte avond speel je ze misschien wel na.

Ook gaan we het bos verkennen en doen we allerlei spelletjes. Houdt je meer van knutselen? Ook dat kan! Want bij een mooi verhaal hoort natuurlijk ook een mooi decor.

Escape the Parents 13-16 jaar ZA 10-08-2019 – VRIJ 16-08-2019 Leusden

De zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent: lekker een paar dagen weg met leeftijdsgenoten, zonder ouders of verzorgers. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom naar dit Escape-kamp!

Dit kamp is helemaal in een escape room thema gegoten. Werk samen, los puzzels op en zorg dat je met elkaar de eindstreep haalt. Ben jij er klaar voor?

Forest Adventure 9-12 jaar WOE 14-08-2019 – DI 20-08-2019 Leusden

Deze zomer gaan we er met z’n allen op uit in het bos! Dit boskamp is overladen met leuke spellen, spannende nachttochten, lekker eten, de nodige ontspanning en nog veel meer bos- en waterplezier. Ook een bonte avond met hilarische acts zal niet ontbreken. Bij Forest Adventure nodigen we jullie uit op ons kampeerterrein midden in het bos! Hier slapen we in tenten, maak je de leukste avonturen mee en sluit je mooie vriendschappen. Gij jij met ons mee naar dit toffe boskamp?

 

 

Bij u in de buurt

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties