Vrijwilliger voor Reinaerde de Heygraeff

Vrijwilligers gezocht voor Lightbende en Heavybende op de Heygraeff in Woudenberg.
 

Tijdens de lightbende bieden we muziek aan een groep van ongeveer 15 cliënten met een meervoudig handicap. De muziekstijlen zijn pop, rock, Nederlandstalig, klassiek. Zoals de naam al zegt: de sfeer is gezellig en met ondersteuning van jou kunnen we de cliënten laten genieten van de muziek en de omgeving.

De heavybende is een activiteit waarbij de cliënten zowel actief als passief muziek beleven. Men speelt op instrumenten zoals trommels en slaginstrumenten. We hebben een geluidinstallatie waar we cd’s kunnen draaien en we maken gebruik van laptops en mp3 speler. De muziekstijl is up tempo muziek zoals pop, rock en disco. Ook zorgen we voor discoverlichting om de sfeer te verhogen.

Er is altijd ondersteuning van een vaste begeleider die de activiteit begeleid.

Houd je van muziek, ben je eens in de 2 weken op dinsdagavond en/of donderdagavond beschikbaar en wil je het verschil maken voor deze mensen? Kom dan eens kennis maken!

Margit Westerveld
De Heygraeff 3a
3931Mk woudenberg
06 13 464600

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties